over Toes

“Iedereen tevreden en met een glimlach de winkel uit!”

Over ons

Toes mannenmode is een lokale onderneming die deel uitmaakt van een familiebedrijf. Wij zorgen door middel van persoonlijke aandacht en interesse dat we zo goed mogelijk aansluiten op de wens van u als klant. Naast het verkopen van kleding houden we van een gezonde lach en een gezellige sfeer. Door deze gewaardeerde aanpak en het leveren van goede kwaliteit en service bieden wij een unieke winkelervaring. Deze ervaring in combinatie met een lange termijn visie waarin klanttevredenheid blijvend centraal staat, zorgt voor een trouwe vaste klantenkring waar telkens weer tevreden mensen aan worden toegevoegd. Ons motto: Iedereen tevreden met een glimlach de winkel uit!

Onze geschiedenis

Toes is al 65 jaar gevestigd in het centrum van Ede. Hieronder ziet u een aantal foto’s uit de begin jaren. Het klopt dat u het bord Toes aan de linkerkant op de foto ziet. Vroeger zaten we aan de overkant. We zijn inmiddels natuurlijk flink doorontwikkeld, maar bepaalde karakteristieke elementen van vroeger ziet u op dit moment nog in de winkel terugkomen. Het oude gevelbord wat nu decoratief in het interieur is verwerkt is voor velen een herkenbaar onderdeel.

Het meest bijzonder is voor veel van onze klanten de grote oude kassa (middelste foto) waar veel klanten vroeger als kind naar gekeken hebben als ze met hun vader of opa mee mochten kleren kopen. Deze kassa staat nu nog op de toonbank, wat veel warme herinneringen oproept bij mensen. Daarnaast geeft het u ook nu nog de kans om deze herinnering te creëren voor uw (klein)kinderen! Er ligt inmiddels wel een tablet naast, dat wel…….