Zorgkleding bij Toes

Toes Vakkleding B.V. is dé specialist in zorgkleding van Midden-Nederland.

Onze VISIE

Wij geloven dat een zorginstelling zich volledig kan focussen op zorgverlening, terwijl er op gebied van zorgkleding gebruikt wordt gemaakt van onovertroffen kwaliteit en service tegen de scherpste prijs. Veel zorginstellingen in Gelderland en Utrecht hebben deze ervaring reeds opgedaan bij Toes Vakkleding B.V. in Ede.

Onze service op maat

Wij zien het als uitdaging om zo goed mogelijk aan te sluiten bij de wensen van iedere specifieke klant. Er zijn instellingen in de buurt die hun medewerkers bij onze winkel laten shoppen in  de winkelstraat van Ede en hiervoor periodieke facturen ontvangen. Anderen leveren wij een speciaal pakket in kleuren van de huisstijl, waarbij van iedere medewerker op locatie de maat is genomen. Vervolgens leveren wij persoonlijke pakketten voor iedere medewerker met de benodigde zorgjasjes en broeken of rokken. Heeft u deze of andere specifieke wensen? Neem contact op met Toes vakkleding B.V.  en wij sluiten naadloos aan op uw behoefte en ontzorgen! 

Onze hoogste kwaliteit

Wij zijn dealer van twee topmerken: Haen (binnenkort Ballyclare) en De Berkel. Voor informatie met betrekking tot de actuele collectie, klik op onderstaande brochures of ga naar de website van de fabrikant door op het merklogo te klikken:

Maak een afspraak

Wilt u meer weten over wat Toes vakkleding B.V. voor u kan betekenen op gebied van zorgkleding? Vul namens uw organisatie het onderstaande contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op voor het maken van een afspraak!